Despre noi

Cine suntem?

Got Travel: Global Office Tourist Travel, altfel spus, o agenţie de turism născută din pasiunea pentru calătorii/cunoastere, descoperită în Facultatea de Turism şi exploatată intens de mai bine de 10 ani. În spatele acestui nume suntem noi, Silviu şi Bianca (de ceva timp şi Luca, juniorul nostru ), o familie fericită, dinamică şi plină de energie căreia îi place să facă lucrurile bine, cu dedicaţie şi pasiune.

Întreaga familie iubeşte „meseria” de turist, iar pentru noi călătoria înseamnă cunoaştere, dezvoltare şi un mod de a trăi frumos. Credem cu tărie că un copil se dezvoltă frumos cunoscând locuri şi culturi noi, motiv pentru care, Luca este prezent în toate vacanţele noastre, încă de la 10 luni.

Călătorim mult (şi doar despre asta vorbim),  iubim să cunoastem diferite culturi, să vedem locuri noi, să explorăm, să vânăm ponturi, plecăm în city break-uri ori de câte ori ne permite programul, iubim destinaţiile exotice, în special Oceanul Indian, iar ţara preferată este Spania (partea continentală am vizitat-o aproape în întregime, iar insulele, pe cele mai cunoscute).

Cu alte cuvinte: că este munte, că este mare/ocean; că este frig sau soare…. important este să fim turişti. Mereu facem o combinaţie între odihnă şi vizitare şi nu ratăm nimic din ce ar trebui văzut, indiferent de locație.

Am început acest business de familie, ca o familie şi ne dorim să creştem împreună, în jurul brandului Got Travel. Noi promitem generozitate, onestitate, originalitate, transparenţă, prietenie, creativitate, profesionalism, siguranţă şi seriozitate…calităţi cu care ne mândrim şi pe care ne dorim să ţi le împărtăşim.

În 10 ani, ne putem mândri cu un număr, deloc de neglijat, de locuri vizitate, iar experienţele noastre, de prin lume adunate le împărtăşim cu tine, incepând de acum.

De ce noi?

  1. Pentru că vrei să fi relaxat.
  2. Pentru că nu ai timp de căutări şi planificări.
  3. Pentru că primeşti vacanța repede, fără să te deplasezi.
  4. Pentru că ai totul într-un loc şi găseşti alternative.
  5. Pentru servicii garantate 100% prin contract.
  6. Pentru preţuri imbatabile.
  7. Pentru că îţi doresti să ai la cine apela în caz de neplăceri.
  8. Pentru ca îţi doresti sa fi corect informat.
  9. Pentru siguranţă şi profesionalism.
  10. Pentru Generozitatea, Onestitatea şi Transparenţa care ne reprezintă.

Şi dacă 10 motive nu sunt suficiente …..pentru referinţele clienţilor, partenerilor şi colaboratorilor nostri din ultimii 10 ani.

Ce oferim?

Garanţia calităţii – schimbarea hotelului în caz de nevoie.

Abordare personalizată – pentru că fiecare vacanţă trebuie să fie personală şi memorabiliă.

Siguranţă – verificarea locaţiilor personal sau din mai multe surse şi asigurare de călătorie.

Promptitudine – răspuns garantat în maxim 24 ore

Diversitate –  pachete  din toată lumea, locaţii diverse, toate categoriile de turism;  preturi pentru toate buzunarele

Consultanţă și Profesionalism – Te ajutăm să identifici vacanţa potrivită pentru tine.

Pachete pentru familii – discount-uri, gratuităţi  pentru copii, hoteluri family friendly, acces  facil etc

Asistență  telefonică  non stop – pe perioada vacanței

Într- un cuvând agentul tău personal de turism!

Ce facem?

Cu o experienţă de peste 10 ani în servicii, vânzări şi management hotelier, cu un bagaj vast de cunoştinţe în domeniul turistic,  dorim să îţi oferim o alternativă de călătorie.

Te provocăm, iţi dăm ponturi, te ajutăm să îţi găseşti vacanţa potrivită, te ajutăm să îţi faci singur vacanţa, ţi-o personalizăm aşa cum ai nevoie, te trimitem în locaţii de vis, îţi planificăm weekend-urile,  te ţinem la curent cu cele mai bune oferte, te trimitem în locaţii nonconformiste, te pregătim de adrenalină, te ţinem la curent cu evenimentele internaţionale, căutăm resorturi de lux, alegem destinaţia şi hotelul perfect pentru tine şi familia ta.

Am inţeles că vacanţa trebuie să fie originală, personalizată, emoţionantă, memorabilă şi foarte personală motiv pentru care am creat o agenţie specializată în oferte personalizate.

Totodată, stim că, vacanţele cu copii trebuie să fie alese cu grijă, hotelurile trebuie să placă celor mici, iar părinţii trebuie să aibă linişte. De aceea avem o secţiune special creată pentru a satisfice nevoile tuturor membrilor familiei, indiferent de vârstă.

Acum că ți-am zis cine suntem, înscrie-te în lista noastră de emailuri ca să afli cele mai noi oferte.

Dacă vrei o ofertă personalizată, click aici.

Dacă ai intrebări sună sau trimite un sms la numărul 0770.497.502

Călătorește inteligent! Abonează-te la newsletter pentru a afla cele mai noi oferte GOT Travel.